about
about
about
about

Mijn passie is om herinneringen op beeld vast te leggen’

Al vanaf jongs af aan hield ik mij bezig met fotografie, toentertijd had dit met name alleen betrekking tot de motorsport. Het is altijd een passie geweest die ik met mij mee bleef dragen, sinds 2009 werd ik uiteindelijk ook steeds meer gevraagd als fotograaf, dit had ik juist te danken aan mijn sportfotografie.

In de loop der jaren heb ik er steeds meer mee bezig te zijn, mijzelf weten te ontwikkelen tot een veelzijdige fotograaf met als absoluut doel de meest hoogwaardige kwaliteit van fotografie.

In de loop der jaren heb ik er steeds meer mee bezig te zijn, mijzelf weten te ontwikkelen tot een veelzijdige fotograaf met als absoluut doel de meest hoogwaardige kwaliteit van fotografie.

Nadat ik jaren heb gefotografeerd met een groot en zwaar DSLR-systeem wat eigenlijk voor mij nooit echt naar volledige tevredenheid was, heb ik uiteindelijk de overweging genomen om de overstap te maken naar een ander merk. Na mijn eerste kennismaking met FUJIFILM viel alles op zijn plek, dit resulteerde er dan ook in dat ik in 2016 de volledige overstap naar FUJIFILM heb gemaakt.

De eerste foto’s die ik met de nieuwe camera heb gemaakt zal ik nooit vergeten, het was tijdens een reis op een cruise op de Middellandse zee. Daarna was de liefde voor het merk aangewakkerd en was de volledige overstap wel een feit, mijn set begon te groeien tot de (nagenoeg) complete set die ik nu heb.
Om mijn werk en passie te delen met andere liefhebbers van fotografie, geef ik naast mijn fotografische opdrachten ook workshops om mensen kennis te laten maken met sportfotografie. Sportfotografie is echt een geheel eigen tak van sport, en het vergt veel werk om het echt goed te doen, de workshops die ik geef zijn daarom ook altijd in kleine groepen of één op één. Op die wijze kan ik iedereen de juiste aandacht en begeleiding geven om het uiterste uit zijn of haar fotografie te halen.

Bedrijfsfotografie
‘Geef uw klant een eerste indruk, uw bedrijf in beeld op uw website of reclame materiaal’

Al meerdere jaren hou ik me bezig met het maken van bedrijfs- en productfotografie. Met een eigen fotostudio in Nieuwkoop is er de mogelijkheid om uw producten op de juiste wijze te kunnen uitlichten. Naast de vaste studio is er ook mogelijkheid om een studio bij u op locatie op te bouwen, dit voor bijvoorbeeld personeelsfotografie.
Ook breng ik uw bedrijf in actie op beeld, uw klant krijgt de juiste indruk van uw bedrijf door uw beeld online of reclame materiaal.

Stuur mij een email

In actie met Ferry Knijn voor Fujifilm Nederland

In samenwerking met Ferry Knijn heb ik de gloednieuwe Fujifilm X-H2s kunnen uitproberen tijdens de motorcross in Nieuw-Vennep. We hebben de camera grondig getest in de praktijk en een uitgebreide review kunnen maken, waarbij we gebruik hebben gemaakt van de officiële Firmware.

"Haal het beste uit uw bedrijf naar voren met professionele bedrijfsfotografie - laat uw website en reclamemateriaal spreken met pakkende beelden."

testimonial

Arie Bon

Fotograaf

Een vraag? stuur mij dan een email...

X