about
about
about
about

Mijn passie is om herinneringen op beeld vast te leggen’

Mijn naam is Arie Bon, een echte Nieuwkoopse fotograaf.
Al van jongs af aan heb ik affiniteit met fotografie, een passie om een moment vast te leggen op beeld.

Sinds 2009 ben ik actief als sportfotograaf en vanaf 2013 ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen in andere vormen van fotografie. In de loop der jaren heb ik mijzelf daardoor inzetbaar gemaakt als veelzijdig fotograaf. Hoogwaardige kwaliteit staat voorop, met als voorbeeld uw bruiloft- of uitvaartfotografie leg ik uw belangrijkste momenten voor u vast.
De verzorging van uw foto’s in een hoogwaardig fotoboek maken deze herinneringen tastbaar voor later.

Bedrijfsfotografie
‘Geef uw klant een eerste indruk, uw bedrijf in beeld op uw website of reclame materiaal’

Al meerdere jaren hou ik me bezig met het maken van bedrijfs- en productfotografie. Met een eigen fotostudio in Nieuwkoop is er de mogelijkheid om uw producten op de juiste wijze te kunnen uitlichten. Naast de vaste studio is er ook mogelijkheid om een studio bij u op locatie op te bouwen, dit voor bijvoorbeeld personeelsfotografie.
Ook breng ik uw bedrijf in actie op beeld, uw klant krijgt de juiste indruk van uw bedrijf door uw beeld online of reclame materiaal.

Stuur mij een email

In actie met Ferry Knijn voor Fujifilm Nederland

Samen met Ferry Knijn heb ik de nieuwe Fujifilm X-H2s kunnen testen op de motorcross van Nieuw-Vennep. We hebben deze camera aan de tand gevoelt in de praktijk. Tevens hebben wij deze review kunnen maken met de officiële Firmware.

 

Bedrijfsfotografie
‘Geef uw klant een eerste indruk, uw bedrijf in beeld op uw website of reclame materiaal’

testimonial

Arie Bon

Fotograaf

Een vraag? stuur mij dan een email...

X