Wat is er mogelijk

Hieronder een aantal van mijn diensten kort beschreven. Stuur mij gerust een email als er vragen zijn.

Wat kan ik u onder anderen bieden

Bedrijfsfotografie

Als bedrijf wil je je op een onderscheidende manier presenteren. U wilt (potentiële) klanten laten zien wat je in huis hebt. Wat maakt uw bedrijf uniek? Ik geeft uw bedrijf een gezicht door middel van unieke en professionele bedrijfsfotografie.

01

Productfotografie

Wij leveren productfoto’s die de uitstraling van het product verbeteren en zo de verkoop verhogen! Productfotografie gericht op verkoop, bijvoorbeeld voor webshops of brochure, dienen een duidelijke en realistische weergave te zijn van het product.

02

Reportages

Ik maak graag een reportage van speciale gelegenheden. Dit kan zowel zakelijk als particulier zijn, bijvoorbeeld een familiedag of receptie op de zaak.

03

Uitvaartfotografie

EEN UITVAART IS EEN MOMENT VAN EMOTIES. De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij, dan is het fijn om achteraf rustig te kunnen op USB of fotoalbum kijken naar beelden van deze bijzondere dag.

05

Studiofotografie

ZAKELIJK PORTRET | PROFIEL FOTO In deze tijd waarin social media belangrijk is, is een goede profielfoto essentieel, dit wordt door veel mensen vergeten! Ik help je hier graag bij in mijn studio en dit hoeven niet perse saaie of formele foto's te zijn.

07

Sportfotografie Workshop

Ik geef zo nu en dan workshops op het circuit. Hier leer je de ins en outs die je nodig hebt om goede sportfoto's te kunnen maken. Na een inleiding neem ik je mee de baan op en gaan we daar in de praktijk fotograferen. Wat je nodig hebt is een goede camera en een zoomlens b.v. een 70-200mm. Dit kan gericht op Fujifilm zijn of een combi van verschillende merken Wil je meer informatie of mij boeken neem dan contact op met mij!

09

Trouwfotografie

Jullie kunnen nu beginnen met alle leuke dingen regelen. Een mooie locatie, ambtenaar, kapper, de jurk en het pak en niet te vergeten de fotograaf, jullie grote dag in beeld.

04

Sportfotografie

Als sportfotograaf ben regelmatig te vinden bij sportevenementen voor de fotografie met name motorsportfotografie. Je vind mij b.v. bij Motorsport, MON Nederland, Triathlon Nieuwkoop.

06

Bedrijfsvideo's

Een productfilm of bedrijfsvideo laten maken? Is een goed idee wanneer u bijvoorbeeld een duidelijke uitleg van een product wilt geven aan uw klanten. In een korte film kunt u goed laten zien wat de eigenschappen en kenmerken zijn.

08

Een vraag? stuur mij dan een email...

X