Voor Fujifilm Nederland en Cameraland.nl had ik de eer om een prachtige Masterclass Motorsportfotografie te verzorgen op het motorcross circuit van MC Lelystad.

De Masterclass was binnen een mum van tijd uitverkocht, en op een zonnige zondagmiddag verzamelde zich een grote groep enthousiaste deelnemers.

Tijdens de Masterclass kregen de deelnemers de gelegenheid om hun eigen apparatuur te vergelijken met de nieuwe Fujifilm X-H2s camera, een krachtige camera die bij uitstek geschikt is voor sportfotografie. Het was geweldig om te zien hoe enthousiast de deelnemers waren om met deze camera aan de slag te gaan.

De camera’s van Fujifilm werden druk gebruikt, en de deelnemers konden terecht bij medewerkers van Cameraland voor hulp bij camerawissels en het stellen van vragen, terwijl ik me concentreerde op het uitleggen van tips, trucs en camera-instellingen tijdens het fotograferen op het circuit.

Het was een genot om te zien hoe iedereen met veel enthousiasme aan het fotograferen was en de eindresultaten waren prachtig!

De Masterclass was een groot succes en er zijn plannen om het in 2023 voort te zetten, gezien de positieve reacties. Ik kijk er nu al naar uit om opnieuw samen met Fujifilm en Cameraland.nl een inspirerende en leerzame ervaring te delen met andere fotografie-liefhebbers!

Een vraag? stuur mij dan een email...

X